+40 374 885 693

Regulamentul Oficial al Campaniei „Activează-ți factura electronică și câștigă!”

Ai șansa să stai fără grija facturii de salubrizare menajeră timp de șase luni, dacă treci la factura electronica! Toate persoanele fizice, cu cod activ de client RER Vest, care își exprima acordul să primească factura doar în format electronic sunt înscrise automat în tombolă, în perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2023.

Toți clienții persoane fizice care activează factura electronică în perioada menționată intră automat în campanie. Factura electronică poate fi activată din secțiunea „solicită efactura” de pe site-ul rervest.ro, prin introducerea unui cod de client valid, a unei serii de factură – doar cifre – a aceluiași cod de client și prin furnizarea unei adrese de email.

Din 16 octombrie, participanții pot solicita mai multe detalii despre campanie sunând la 0374 885 693 (apel cu tarif normal), de luni până vineri în intervalul 7-19. Clienții înscriși au șansa de a câștiga unul dintre cele 10 premii care constau în contravaloarea facturii de salubrizare menajeră, timp de 6 luni. Suma maximă admisă de organizatorul RER Vest este de 150 lei/lună/factură

Acceseaza Regulamentul Oficial al Campaniei „Activează-ți factura electronică și câștigă!”