+40 374 885 693
RER VEST

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, amenajăm spaţii verzi, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

Salubrizare menajeră

RER VEST face orice localitate mai curată! Pentru persoane fizice şi juridice, asociaţii de locatari sau de proprietari, administraţii publice ori judeţene, executăm prestaţii de salubrizare menajeră şi industrială.

Dornici să convingem populaţia orădeană despre necesitatea implementării unui sistem european de precolectare, colectare şi transport pentru deşeurile menajere, am implementat, împreună cu Primăria Oradea, încă din anul 2010, un sistem de colectare selectivă a deşeurilor, susţinut prin modernizarea dotărilor existente, respectiv prin achiziţia de utilaje şi aplicarea de tehnologii moderne.

Aşadar, Oradea a devenit unul dintre primele oraşe din România în care locuitorii îşi aruncă deşeurile în două recipiente: la „fracţie umedă”, deşeurile menajere, iar la „fracţie uscată” cele care pot fi reciclate (PET-uri, hârtii, cartoane, doze de aluminiu, tetrapak-uri, etc.). Recipientele necesare pentru colectarea deşeurilor reciclabile – de culoare galbenă – au fost puse la dispoziţia cetăţenilor de RER VEST.

 Pentru a-i sprijini şi a-i determina pe orădeni să recicleze, colectarea şi transportul fracţiei uscate nu prespune niciun cost pentru ei! 

În plus, graţie colaborării cu partenerii noştri din administraţia locală, containerele asociaţiilor de proprietari se găsesc în incinte metalice, dotate cu un sistem de închidere automat şi alimentat cu energie solară. Investiţia de 441.000 de euro, susţinută de societatea noastră, a îmbunătăţit sistemul local de salubritate, orădenii având acum garanţia accesului controlat la recipientele de colectare a deşeurilor. În plus, fără niciun cost pentru administrarea ori întreţinerea acestuia, întrucât energia solară folosită este, fireşte, gratuită!

RER VEST se asigură totodată că şi clienţii persoane fizice au parte de soluţii eficiente pentru colectarea selectivă a deşeurilor. Semestrial, toţi aceşti clienţi primesc gratuit o rolă cu saci galbeni, dedicaţi colectării deşeurilor reciclabile. 

Salubrizare menajeră
RER VEST

Servicii

Colectăm deşeuri nepericuloase și reciclabile. Chiar şi pe cele din construcţii şi demolări. Suntem flexibili, prietenoşi. Trebuie să ne spui doar ce îţi trebuie.

INAPOI LA SERVICII