+40 374 885 693
RER VEST

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, amenajăm spaţii verzi, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

Serviciu de transport şi închiriere containere

Nu ştiţi ce să faceţi cu deșeurile rezultate din lucrări de construcții și demolări, reparații și amenajări ale clădirilor, fie că sunt locuințe, fie spații cu altă destinație? În cantități de peste 1 mc, aceste deșeuri se colectează contra cost, pe bază de contract care poate fi încheiat la Biroul Contracte, de la sediul RER Vest (strada Tudor Vladimirescu nr. 79)

În funcție de cantitățile rezultate, containerele care pot fi solicitate au capacități de 4 mc, 4,5 mc, 7,8 mc, 15 mc, 20 mc, 30 mc, 40 mc.

Este interzisă atât depunerea acestor tipuri de deșeuri în pubelele sau containerele destinate colectării deșeurilor municipale, cât și depozitările pe domeniul public.

În schimb, pentru cantităţile reduse, orădenii au la dispoziţie Punctul de Colectare Separată de pe strada Thurzo Sandor. Concret, în acest centru întins pe o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi, orice orădean poate să predea, gratuit, 12 tipuri de deşeuri: deşeuri cu conţinut periculos (categorie care include deşeuri precum medicamente expirate, bidoane insecticide, baterii şi acumulatoare, uleiuri, cutii de vopsele etc.), materiale textile, ambalaje metalice, obiecte de uz casnic, sticlă, deşeuri electrice, electrocasnice şi electronice, materiale plastice, hârtie şi carton, lemn şi mobilier, deşeuri vegetale, deşeuri rezultate din lucrări de amenajări sau reamenajări pentru care nu este necesară autorizaţie de construire şi bunuri reutilizabile. Pe scurt: orice fel de deşeuri produse într-o gospodărie!

Centrul este deschis de luni până sâmbătă între orele 9 şi 17, între lunile noiembrie şi februarie, respectiv între orele 8 şi 20, între lunile martie şi octombrie.

Serviciu de transport şi închiriere containere
RER VEST

Servicii

Colectăm deşeuri nepericuloase și reciclabile. Chiar şi pe cele din construcţii şi demolări. Suntem flexibili, prietenoşi. Trebuie să ne spui doar ce îţi trebuie.

INAPOI LA SERVICII