+40 374 885 693
RER VEST

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, amenajăm spaţii verzi, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

Amenajare și întreținere de spații verzi

Departamentul „Spaţii verzi” din cadrul RER VEST îşi desfăşoară activitatea pe o suprafaţă de peste 60 de hectare, reprezentate de parcuri, grădini, scuaruri şi aliniamente stradale din municipiul Oradea şi are ca beneficiar Primăria Municipiului Oradea.

Concret, executăm lucrări de amenajare, întreţinere şi salubrizare a parcurilor şi zonelor verzi, dar şi lucrări de pregătire a solului în vederea plantării răsadurilor de flori, a arbuştilor, trandafirilor, etc. De asemenea, se execută lucrări de cosire a gazonului, tuns gard viu de ligustrum şi buxus.

Anual se plantează în rondourile din municipiu sute de mii de răsaduri de flori şi se amenajează zone verzi cu puieţi de arbori şi arbuşti, gard viu, etc. Pentru eficienţa şi, mai ales, calitatea lucrărilor, sectorul „Spaţii verzi” a fost dotat cu maşini şi utilaje specifice activităţii, cum ar fi: maşina de săpat gropi, drujbe, motoferăstraie, maşini de tuns gazon, motocositori și automacara.

Ținând cont de faptul că Municipiul Oradea este situat la graniţa de vest a țării în apropierea punctului de frontieră, lângă staţiunea Băile-Felix, cu renume internaţional, se acordă o atenţie deosebită amenajării şi întreţinerii spațiilor verzi. Aceasta a dus, de-a lungul anilor, la crearea unei tradiţii cu specific local, care se materializează printr-o abundență de mozaicuri, vaze, jardiniere, covoare florale, cu o multitudine de specii şi soiuri şi o coloristică complexă.

Amenajare și întreținere de spații verzi
RER VEST

Servicii

Colectăm deşeuri nepericuloase și reciclabile. Chiar şi pe cele din construcţii şi demolări. Suntem flexibili, prietenoşi. Trebuie să ne spui doar ce îţi trebuie.

INAPOI LA SERVICII