+40 374 885 693
RER VEST

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre. Ne ocupăm de străzi, parcări, amenajăm spaţii verzi, deszăpezim şi curăţăm gheaţa de pe carosabil.

Salubrizare stradală

În baza contractului încheiat cu Consiliul Local Oradea, RER VEST execută prestaţii de salubrizare stradală şi întreţinere a curăţeniei stradale în municipiu. Activitatea se desfăşoară manual şi mecanizat, în program de zi şi de noapte.

Activităţile de salubrizare stradală sunt monitorizate permanent. Oraşul a fost împărţit în patru sectoare, iar fiecare din acestea are controlori desemnaţi care au sarcina să se asigure că toate echipele respectă standardele. Controlorii au la dispoziţie autovehicule marca Dacia Dokker şi, astfel, au mobilitatea necesară pentru a străbate oraşul, dar şi pentru a furniza, la nevoie, materialele necesare. Aşadar, monitorizarea salubrizării stradale se face nu doar mai eficient, ci şi mai rapid.

Salubrizare stradală
RER VEST

Servicii

Colectăm deşeuri nepericuloase și reciclabile. Chiar şi pe cele din construcţii şi demolări. Suntem flexibili, prietenoşi. Trebuie să ne spui doar ce îţi trebuie.

INAPOI LA SERVICII