+40 374 885 693

RER Vest curăță străzile după furtunile din Oradea

În urma furtunilor care au lovit Oradea în cursul zilei de marți și a nopții care a urmat, echipajele RER Vest din cadrul Departamentului Salubrizare Stradală – Spații Verzi au intervenit de urgență.

În urma sesizărilor primite prin numerele de sesizări, 0374 885 693 și 0259 433 195, marți după-masa, imediat ce condițiile meteo au permis, opt echipaje au ieșit pe teren și au tăiat arborii doborâți de vânt pe mai multe căi de acces, au degajat arborii căzuți pe case și pe rețele electrice și de telecomunicații, și cei de pe autoturisme. Când au fost chemați de acasă pentru intervenție, opt dintre colegii noștri de la Spații Verzi au venit cu propriile drujbe, pentru a mări capacitatea de tăieri și pe această cale le mulțumim și ne mândrim cu ei.

Continuă acțiunea de degajare a căilor de acces în toate zonele din Oradea, fiind pe teren nouă echipaje, Angajații RER Vest taie și mută arborii și crengile căzute pe carosabil, pe spațiile verzi, ca mai apoi colegii de la Salubrizare Stradală să ridice resturile vegetale cu autospecialele din dotare.

Peste 200 de oameni și 14 utilaje lucrează la salubrizarea stradală a tuturor străzilor din Oradea.

INAPOI LA STIRI