+40 374 885 693

În 24 IUNIE, Birourile RER Vest vor fi închise, dar colectarea deșeurilor se realizează după programul normal

  • Cetățenii sunt rugați să scoată la limita de proprietate sacii cu deșeuri sau pubelele, conform calendarelor de ridicare 

RER Vest informează clienţii persoane fizice că în 24 iunie, în A Doua Zi de Rusalii, colectarea deșeurilor se va realiza conform programului normal. Echipajele de la salubrizarea menajeră vor fi în teren, conform programelor de colectare stabilite pentru fiecare fracție în parte. 

În cazul în care cetățenii știu că au zi de colectare în A Doua Zi de Rusalii, RER roagă clienții să scoată la limita de proprietate, deșeurile colectate separat, pe fracții, în recipientele stabilite prin contract, pentru ca acestea să fie colectate, conform calendarului.

Punctele de colectare de pe străzile Thurzo Sandor și Uzinelor vor fi închise în 24 iunie, revenind la programul normal din 25 iunie.. 

Biroul Relații cu Clienții de pe strada Moliere nr. 21 va fi închis, la fel și biroul RER Vest din cadrul Primăriei Oradea. Începând cu 25 iunie 2024, Birourile de Relații cu Clienții revin la programul  normal.

Compania reamintește tuturor clienților săi, persoane fizice sau juridice că își pot activa factura electronică în mai puțin de un minut, pe site-ul www.rervest.ro, în secțiunea „Solicită e-factura”, reducând impactul asupra mediului, prin reducerea consumul de hârtie și a resurselor pentru transport și distribuție.

Pentru plata facturilor RER Vest recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.rervest.ro, a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

Regulile de colectare separată a deșeurilor și programul de colectare sunt disponibile pe site-ul www.rervest.ro

INAPOI LA STIRI