+40 374 885 693

Extindem programul graficelor de colectare

În vederea fluidizării circulației și pentru a evita unele blocaje în trafic, începând cu data de 26 septembrie 2022, vom  realiza colectarea și transportul deșeurilor menajere din zona cvartalelor de locuit (blocuri) și zona de case în intervalul orar 06.00 – 22.00 și 02.00 – 07.00.

În prezent, orarul de colectare a deșeurilor se desfășoară în intervalul orar 06.00 – 22.00. Astfel, cetățenii sunt rugați să își scoată deșeurile în seara premergătoare zilei stabilită pentru ridicare, conform programului. Spre exemplu, dacă ridicarea se face marți, recipientul va trebui scos luni seara până la ora 22:00. Frecvențele de ridicare nu se modifică.

Totodată, vom încerca să avem un impact cât mai mic în ceea ce privește crearea de disconfort orădenilor.

Personalul SC Rer Vest SA care efectuează colectarea deșeurilor va încerca să manevreze recipientele astfel încât să nu se producă praf, zgomot sau să se răspândească deşeuri în afara autovehiculelor de transport, să nu existe niciun fel de scurgeri din aceste recipiente. După golire, recipientele vor fi aşezate în locul de unde au fost ridicate.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această extindere a programului de colectare, însă sperăm că orădenii vor înțelege că era necesară pentru a asigura un trafic fluid și respectarea graficelor de colectare, totul cu un impact cât mai mic în viața orașului. 

INAPOI LA STIRI