+40 374 885 693

Din 18 IUNIE, RER Vest se mută în sediu nou

Din 18 iunie, RER Vest își mută sediul pe strada Moliere nr. 21.

Noile birouri RER Vest se află pe o stradă adiacentă Căii Clujului nr 209, cu intrare din strada Moliere nr. 21, fiind prima stradă la dreapta după benzinăria OMV (pe sensul de ieșire spre Cluj). 

Biroul Relații cu Clienții care se va afla la parterul clădirii va oferi aceleași servicii: încheiere, modificări și rezilieri contracte, dotarea clienților cu pubele sau containere, în limita stocului disponibil. In imediata apropiere a Biroului Relații cu Clienții va fi poziționată și Casieria, unde clienții vor putea să achite fizic facturi. Totuși, având în vedere că din 1 iulie este obligatorie utilizarea platformei din Spațiul Privat Virtual pentru înregistrarea facturilor de către persoanele juridice, RER Vest încurajează această categorie de clienți să își activeze facturile electronice și să facă plățile tot eletronic, scăpând astfel de un drum până la noul Sediu.  

Clienții au la dispoziție și biroul RER Vest din Primăria Oradea – camera 6, unde pot încheia și modifica contracte de salubrizare menajeră, precum și contracte de moloz.

INAPOI LA STIRI