+40 374 885 693

Am început împărțirea sacilor pentru deșeurile reciclabile în zona Metropolitană

Conform contractului, RER Vest împarte sacii galbeni și albaștri către clienții din Zona Metropolitană Oradea, destinați colectării deșeurilor reciclabile pentru anul 2023. Datorită deschiderii arătate de primăriile din mediul rural, locuitorii din Zona Metropolitană nu sunt nevoiți să îi ridice de la sediul RER Vest, ci îi vor primi de la administrația locală de care aparțin.

Pentru a veni în sprijinul localnicilor și pentru a ne asigura că toți vor primi saci galbeni și saci albaștri, titularii de abonament își vor putea ridica sacii destinați colectării selective de la sediile primăriilor de care aparțin, dacă nu sunt informați altfel de către administrațiile locale. Fiecare client RER Vest va primi câte o rolă de 25 de saci galbeni și o rolă de 15 saci albaștri, oferiți gratuit de compania noastră. Totuși, bihorenii care au contract cu compania noastră, însă au datorii mai mari de trei luni la plata facturilor, nu se vor regăsi pe listele cu beneficiarii de saci. Abia după achitarea restanțelor, listele pe care noi le dăm primăriilor vor fi actualizate și vor putea beneficia de sacii pentru reciclabile. 

Le reamintim bihorenilor care locuiesc în Zona Metropolitană Oradea, ca sacii galbeni sunt destinați plasticului și metalului (PET-uri, cutii de conserve, doze de aluminiu, folii de plastic, ambalaje din polietilenă, etc, se depozitează golite și strivite) și sacii albaștri sunt folosiți pentru colectarea deșeurilor din hârtie și carton (papetărie, cutii de carton, ambalaje din hârtie și carton, depozitate pliante și legate). 

Distribuirea sacilor în Oradea se va realiza după finalizarea împărțirii acestora în mediul rural, iar modalitatea de a ajunge la orădeni o vom face publică înainte de începerea acestei proceduri.

INAPOI LA STIRI