+40 374 885 693

Alba Iulia: Containere pentru deșeurile din reamenajarea și reabilitarea locuințelor, serviciu nou oferit de RER Vest – RETIM

21 noiembrie 2022, Alba-Iulia – Asocierea RER Vest – RETIM Ecologic Service pune la dispoziția localnicilor din Alba Iulia o soluție simplă și rapidă pentru depozitarea deșeurile provenite din reamenajare și reabilitare interioară: închirierea unor containere speciale, de diferite dimensiuni. 

Din 21 noiembrie, cetățenii care locuiesc în Alba Iulia pot scăpa de deșeurile rezultate din activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a locuințelor (exclus construcții noi), cu un simplu drum la punctul de lucru al asocierii din Calea Moților nr. 15, deschis între orele 8 și 16.

Serviciul de închiriere presupune colectarea în containere, precum și transportul şi depozitarea deşeurilor nepericuloase din reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a locuințelor persoanelor fizice. Astfel se evită problema depozitării ilegale a acestora, dar și amestecarea lor cu deșeurile menajere.

Cei interesați pot alege între trei tipuri de containere: 4 metri cubi, 7,8 metri cubi sau 13,5 metri cubi. În plus, trebuie să specifice și ce deșeuri generează, cum ar fi beton, cărămizi, țigle și material ceramic, amestecuri de beton, cărămizi, țigle și materiale ceramice, altele decât cele specificate mai sus, sau asfalturi, altele decât cele cu conținut de gudron de huilă.

Procedura pentru închiriere este simplă: 

  1. Prezentarea la punctul de lucru din Calea Moților nr. 15 Alba Iulia.  
  2. Alegerea tipului de container, respectiv tipul deșeurilor generate în timpul demolării/renovării, cu menționarea locului de amplasare a containerului.
  3. Cu 48 de ore înainte de a avea nevoie de container, se sună la Call Center – telefon 0374 885 693 – se specifică numele titularului de contract, numărul contractului și locul pentru amplasarea containerului.
  4. În ziua stabilită, compania noastră va transporta containerul în locul agreat și îl va lăsa timp de 48 de ore, cu titlu gratuit. După depășirea primelor 48 de ore, clientul va plăti o chirie zilnică, stabilită prin contract. 
  5. Valoarea finală a contractului se va stabili prin cântărirea deșeurilor, în funcţie de prestaţiile efectuate şi tipurile de deşeuri colectate, precum și calculând zilele de chirie aferente (dacă este cazul). Astfel, clienții vor fi sunați după cântărirea containerelor și li se va comunica suma de plată, pentru care vor primi o factură care trebuie achitată în maximum 7 zile.     

Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon la Call Center-ul RER Vest – RETIM – număr de telefon 0374885693 –  sau pe email la contracte.albaiulia@rervest.ro

INAPOI LA STIRI