+40 374 885 693

Activează-ți factura electronică și câștigi!

  • RER Vest organizează campania promoțională ”Activează-ți factura electronică și câștigi!” pentru clienții din Oradea și Zona Metropolitană Oradea
  • 10 bihoreni pot câștiga până la 6 facturi gratuite la salubritate, dacă renunță la factura tipărită
  • Perioada campaniei: 1 noiembrie – 31 decembrie 2023

Compania RER Vest a lansat campania promoțională „Activează-ți factura electronică și câștigi!” care se adresează tuturor clienților săi, persoane fizice din Municipiul Oradea și Zona Metropolitană Oradea, care în perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2023 solicită emiterea facturii exclusiv în format electronic și renunță la cea tipărită.

La finalul campaniei, 10 participanți pot câștiga, prin tragere la sorți, până la 6 luni de facturi gratuite la serviciul de salubrizare prestat de RER Vest.

Factura electronică poate fi activată în mai puțin de un minut, în patru pași, pe site-ul www.rervest.ro, în secțiunea „Solicită e-factura”. Mecanismul campaniei este simplu: clienții RER Vest, persoane fizice din Municipiul Oradea și Zona Metropolitană Oradea trebuie să introducă codul de client valid, o serie de factură şi o adresă de e-mail, în formularul de pe site, ulterior vor primi în căsuța poștală electronică un mesaj de la RER Vest. După confirmarea adresei de e-mail, se activează factura electronică, iar din luna următoare facturile se vor transmite exclusiv pe email, fiind accesibile și în secțiunea contul meu, dacă este activat și acesta.

Toți clienții RER Vest care aleg să renunțe la factura tipărită, prin activarea facturii electronice beneficieze de:

  • acces rapid și sigur, de oriunde au o conexiune activă la internet, prin email la factură, imediat după ce aceasta a fost emisă,
  • confidențialitatea informațiilor din factură, eliminând riscul deschiderii de către altcineva a corespondenței sau de pierdere,

În plus, prin activarea facturii electronice se reduce impactul asupra mediului, prin reducerea consumul de hârtie și a resurselor pentru transport și distribuție.

Extragerea câștigătorilor este programată pentru 8 ianuarie 2023, iar desemnarea câștigătorilor se va face prin intermediul aplicației random.org, după validarea celor  înscriși în campanie. Câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic şi prin e-mail până cel târziu pe 12 ianuarie.

Regulamentul campaniei și alte detalii sunt disponibile pe site-ul www.rervest.ro/tombola-factura-electronica/

INAPOI LA STIRI