+40 374 885 693

RER Vest: La casele din Oradea, colectarea reciclabilelor în pubele se va face din 1 iunie

În contextul implementării noului contract privind delegarea serviciului de salubritate, încheiat între Primăria municipiului Oradea şi compania RER Vest, respectiv a contractelor între operatorul de saluritate şi locuitorii oraşului, RER Vest face câteva precizări pentru clienţii persoane fizice (orădenii care locuiesc la case).

Din motive logistice, în gospodăriile care deja au încheiat un contract de salubritate cu RER Vest, înlocuirea colectării deşeurilor reciclabile din sacii galbeni cu colectarea din pubele dotate cu microcip unic, implicit schimbarea modului de tarifare pentru această fracţie, se va putea opera doar din 1 iunie.

Astfel, RER Vest apelează la înţelegerea clienţilor săi şi le solicită să adreseze aceste cereri abia începând cu 1 iunie, când echipele companiei noastre vor putea merge la adresa indicată de clienţi, pentru a monta microcipul pe pubela în care se vor colecta deşeurile reciclabile. Atenţie: acest recipient trebuie să fie deţinut de client, indiferent că este vorba de vechea pubelă destinată pentru colectarea deşeurilor menajere şi acum înlocuită de noi recipiente, fie că este vorba de una nouă, achiziţionată de proprietarul gospodăriei.

În cazul orădenilor de la case care încă nu au încheiat noul contract de salubritate cu RER Vest, vor putea opta pentru această variantă de tarifare a fracţiei uscate în momentul semnării contractului, iar când echipele RER Vest îi vor furniza recipientele pentru colectarea fracţiei reziduale şi fracţiei biodegradabile, vor monta şi microcipul pe pubela destinată colectării fracţiei reciclabile. 

INAPOI LA STIRI